dit werd het uiteindelijk ook niet

Ons eerste echte droomhuis in Saint Pardoux Rivierre. Dit huis bezochten we met de makelaar al in het najaar van 2014. Ons appartement stond nog niet eens te koop. Achteraf natuurlijk erg voorbarig. We hadden die vakantie al diverse woningen bezocht die we in Nederland al via het internet hadden opgezocht. Geen van die woningen was het echte droomhuis. Als laatste had ik deze woning nog op mijn lijstje. Toen we voor het huis stonden had ik al een geweldige klik . Wat een mooi huis en wat een tuin. Als Geertje het ook maar mooi zal vinden. Maar ze loopt achter de makelaar en draait zich naar me om. Veelzeggend steek ze haar duim omhoog.

We bezichtigen het hele huis samen met de makelaar. Ik vind gewoon alles prachtig. ik zeg het ook tegen de eigenaars van dit huis. Ik kan geen minpuntjes vinden. Als we nu geld op de bank zouden hebben gingen we een koopcontract maken. Maar helaas eerst nog even het appartemnt verkopen. Gelukkig hebbem de bewoners van het huis helemal geen haast. Dus gaan we met een fantastische gevoel uiteindelijk weer terug naar de camping. 

Nu toch maar snel werk maken van de verkoop van het appartement. Dus in Frankrijk alvast maar een advertentie op Jaap geplaatst. Thuis direct overleg met een plaatselijke makelaar.

Maar toen we na enkele maanden nog niets positiefs gehoord hadden, besloot ik toch maar weer de makelaar en de eigenaars te mailen. Met het bericht dat we nog steeds heel enthousiast zijn. IWe dachten we moeten het wel warm houden. Dit contact heb ik nog enkele keren vol gehouden.