Op weg naar een nieuw jaar .

Ik was deze website begonnen om alles wat we mee hebben gemaakt vanaf het moment dat we samen besliste om toch definitief in Frankrijk te gaan wonen op te schrijven, foto,s van te maken en te delen met diegene die dat leuk zouden vinden. In die periode hebben we heel veel meegemaakt en ervaring opgedaan die ik elke keer weer verwoorde  hier op deze website. Wel leuk dat ik steeds bemerkte dat er snel heel veel mensen regelmatig de website op hadden gezocht.

Na de verhuizing ben ik vorig jaar begonnen om alles wat we zo wekelijks mee hadden gemaakt hier ook te delen. Het is me zeker de laatste maanden niet gelukt om dit wekelijks vol te houden, maar het is toch een mooi beeld geworden wat we hier zo allemaal mee hebben gemaakt.

Om de website overzichtelijk te houden hebben ik alle blogs van 2018 in 1 document opgeslagen. En daarbij al het fotomateriaal in een ander foto document opgeslagen. Hierdoor is het makkelijker om snel even het jaar 2018 door te lezen of al die vele foto,s door te kijken.

Weer veel ruimte om 2019 weer op dezelfde voet door te zetten.

IK heb er weer zin in.