25. okt, 2016

Waarom dit blog

Al lange tijd was ik bezig om alles wat we beleefde rond het vinden van een woning in Frankrijk op te schrijven. Niet alleen de uitgebreide zoektochten of struinen via het internet naar het gewenste droomhuis maar ook de hobbels en bobbels van de vele andere zaken die er nu eenmaal bij komen. Het appartement moet worden verkocht, hoe ga ik alles financieren? Openhuizen, teleurstelling, hoop en verwachtingen, domme dingen, plannen, etc.

 

Maar wat heb ik er aan om dit alleen maar als groot document in mijn computer op te slaan. Wie gaat dit ooit allemaal lezen. Ik moest iets verzinnen om dit met andere te delen. Ik had in de afgelopen jaren al wel wat website bouw ervaring opgedaan. Dus op een nacht lag ik wakker en ben ik op dit idee gekomen. Via een eigen website en daarin mijn blog kan ik alles wat we hebben meegemaakt met andere delen.

 

Is het misschien voor sommige van u alleen maar leuk om te lezen, wie weet geef ik andere informatie die net als wij ook eens overwegen deze stap te maken.

We hopen natuurlijk dat jullie ons blijven volgen in alles wat we hebben meegemaakt en nog gaan meemaken.

 

Geertje en Jan Koster