Wij vertrekken.

Hier zijn we ooit begonnen. Eerst een klein oud woonbootje. Een jaar later hebben we deze riante ark gekocht. In al die later jaren hebben we nog vaak met gedachten gelopen om ooit weer eens een woonark te kopen. Want wat was dat leuk wonen.

Waarom deze website met blog?

Al lange tijd was ik bezig om alles wat we beleefde rond het vinden van een woning in Frankrijk op te schrijven. Niet alleen de uitgebreide zoektochten of struinen via het internet naar het gewenste droomhuis maar ook de hobbels en bobbels van de vele andere zaken die er nu eenmaal bij komen. Het appartement moet worden verkocht, hoe ga ik alles financieren? Openhuizen, teleurstelling, hoop en verwachtingen, domme dingen, plannen, etc.

Maar wat heb ik er aan om dit alleen maar als groot document in mijn computer op te slaan. Wie gaat dit ooit allemaal lezen. Ik moest iets verzinnen om dit met andere te delen. Ik had in de afgelopen jaren al wel wat website bouw ervaring opgedaan. Dus op een nacht lag ik wakker en ben ik op dit idee gekomen. Via een eigen website en daarin mijn blog kan ik alles wat we hebben meegemaakt met andere delen.

 Is het misschien voor sommige van u alleen maar leuk om te lezen, wie weet geef ik andere informatie die net als wij ook eens overwegen deze stap te maken.

We hopen natuurlijk dat jullie ons blijven volgen in alles wat we hebben meegemaakt en nog gaan meemaken.

 Geertje en Jan Koster

 

  • PieterWariuslaan 90 Midwoud

    Onze eerste nieuwe woning. Toen nog aan de buitenkant van de groeiende nieuwbouw. Heerlijk ruim huis en een geweldige plek voor Judith en Dennis.

  • Het Oosteinde 24 Oostwoud

    Wat hebben we hier mooi gewoond, Vaak denken we nog terug aan die fantastische tuin en het heerlijke huis.

  • Kaapstander 106 Medemblik

    Nooit gedacht dat we dit ooit weer zouden verkopen. Wat een comfort, zorgeloos en veilig. Deze luxe krijgen we nooit meer terug.

Aan de rand van het dorp Rezay. Best wel een aardig stukje grond.

Als alles zo gaat als we wensen gaat dit onze toekomstige woning worden. Het was allemaal niet eenvoudig,maar inmiddels nu toch onze woning.

De route naar ons toekomstige woonadres in Frankrijk. Inmiddels weten we hoe ver het is uit Nederland. Gemiddeld ongeveer 9 uur auto rijden.

Dit is een paragraaf. Klik hier om tekst toe te voegen en te wijzigen. Dit is een perfecte plek om een verhaal te schrijven en/of informatie te delen met uw website bezoekers.

Met vriendelijke groet,

Geertje en Jan koster